fetita abuzata [edit] ,, am fost la iml cu politia nu este violata abuzul sexual dupa 2 luni nu s-a verificat cu nimic dect vizual iar baiatul verisor cu fata nu a fost la iml nu am depus nici plingere caci e plecat in spania,mi-a spus fata ca baiatul a fost batut scuipat si la dezbracat si la tras in cucul lui tataie in timp ce el ,tipa (in iunie ) copii nu au spus nimic , fiind amenintati ce pot sa fac sa nu scape nenorocitul sa faca puscarie mi- a nenorocit nepotii au slabit nu mai maninca sint speriati blocati ce teste sa-i mai fac fetiti merge la psiholog daca le-a dat vreo boala venerica fata are o secretie , fac si baiatului plingere daca e in spania, ?, va rog sa ma ajutati , asculta reprezentanti legii copilul sau ia bani si da nup
Are bunicul atatia bani si o atat de mare influenta incat sa mituiasca reprezentantii legii?
Mai depuneti o noua plangere, mergeti cu copiii la Institutul de national de medicina legala de la Bucuresti.Mergeti cu copiii la un medic chirurg pentru a stabili daca prezinta fisuri anale, sa stiti ca acestea, daca au fost provocate printr-un act sexual, nu dispar nici dupa 2 luni.Deasemenea copiii ar trebui vazuti de un psihiatru, nu de un psiholog.
Exista o institutie ce ar putea rezolva problemele : Directia Generela de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, care isi are sediul in judetul dv.Mergeti la ei, relatati-le intreaga situatie si solicitati-le ajutorul.