avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum sint reglementate in acest moment colaborarile ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum sint reglementate in acest moment colaborarile pe termen lung si mediu dintre 2 srl?

Ar trebui sa inchei un contract de colaborare pe termen lung ( prestari servicii ) cu un SRL. Mentionez ca sintem organizati si noi tot ca SRL si vom oferi consultanta in management acestei companii. Este necesara deschiderea unui punct de lucru la sediul beneficiarului??
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2011
BICAL, utilizator
Cel mai recent răspuns: BICAL , utilizator 20:03, 25 Septembrie 2011
Nu e cazul sa inregistrati punct de lucru. Faceti contract de prestari servicii cu respectivul beneficiar si detaliati acolo tot ce veti presta si altele.
Mi sa spus ca s-a schimbat ceva...ca pentru a pute face aceste contracte de prestari servicii intre companii este necesara deschiderea unui punct de lucru ( fiind un contract de consultanta in management, contractul prevede o oarecare prezenta la Beneficiar)
Subiect: cum sint reglementate in acest moment colaborarile pe termen lung si mediu dintre 2 srl?
"Ar trebui sa inchei un contract de colaborare pe termen lung ( prestari servicii ) cu un SRL. Mentionez ca sintem organizati si noi tot ca SRL si vom oferi consultanta in management acestei companii. Este necesara deschiderea unui punct de lucru la sediul beneficiarului?? "

"Nu e cazul sa inregistrati punct de lucru. Faceti contract de prestari servicii cu respectivul beneficiar si detaliati acolo tot ce veti presta si altele."

"Mi sa spus ca s-a schimbat ceva...ca pentru a pute face aceste contracte de prestari servicii intre companii este necesara deschiderea unui punct de lucru ( fiind un contract de consultanta in management, contractul prevede o oarecare prezenta la Beneficiar)"

Cum s-au schimbat reglementerile in ce priveste contractul de prestari servicii intre 2 SRL. Contractul nostru ar trebui sa prevada consultanta in management si prezenta la sediul Beneficiarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii liah liah Daca pentru coordonarea unui punct de lucru deschis in alta localitate decat sediul firmei inchei cu alta firma un contract de prestari servicii (,, Obiectul ... (vezi toată discuția)
Tip de contract, deschidere punct lucru si cheltuieli decontabile nicum nicum 1. In 2013 mi-am infiintat un PFA in Iasi si pana in prezent nu am desfasurat nicio activitate. Acum am participat la o licitatie practic ca un soi de ... (vezi toată discuția)
Conventie civila de prestari servicii vs contract de consultanta rrscrstn rrscrstn Sunt asociat unic al unui srl care are in obiectul de activitate consultanta pentru afaceri si management (CAEN Rev. 2 7022) si formare profesionala (CAEN Rev. ... (vezi toată discuția)