avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrarea in vigoare a noului cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrarea in vigoare a noului cod penal

buna.as dori sa stiu si eu daca acum in octombrie va intra in vigoare si codul penal.oare va intra fara prea multa ,galagie, pt. a nu crea haos printre detinuti?va multumesc si as dori un raspuns cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: Teodor-Valentin Ion , Consilier juridic 13:40, 25 Septembrie 2011
nu va intra in vigoare la 1 octombrie deoarece legea de aplicare care stabileste data intratii in vigoare este in lucru la comisiile parlamentare...deci legea nu este adoptata...deci nu avem cod...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data intrare in vigoare noile coduri penal si de procedura penala Niros Aciarb Niros Aciarb Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca noile coduri penal si de procedura penala intra in vigoare la 01. oct. 2011 sau se vor stabili alte date. Cu stima (vezi toată discuția)
As dori sa stiu cand intra noul cod penal ContSters221277 ContSters221277 prietenul meu este inchis din luna iulie ptr tentativa de omor si are o condamnare de 6 ani ,as dori sa stiu daca ii va mai scadea din pedeapsa cand va intra ... (vezi toată discuția)
Vezi data intrarii in vigoare a noului cod penal si a codului de procedura penala ifigenia2005 ifigenia2005 Stie cineva,cand va intra in vigoare noul cod penal?Macar o data aproximativa?! Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra... (vezi toată discuția)