avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contul 542
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contul 542

am sold in contul 542, imi vine un control de la finante
cum pot sa-l inchid
Cel mai recent răspuns: coto77 , utilizator 10:19, 26 Septembrie 2011
Nu sunteti obligati sa-l inchideti pentru ca vin finantele ci atunci cand persoana care a luat avansul restituie banii necheltuiti.
De ce vreti sa-l inchideti?
Se poate inchide cu decont sau prin restituirea/plata sumei in casierie.
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2011
Cs B, Contabil
De acord cu Dvs. @c_barta.

insa trebuie sa aveti numerarul dupa aceea in casierie. Sau puteti sa restituiti suma administratorului, daca aveti sold in cont 455. Pentru ca sigur vor face controlul Registrului de casa. Este bine sa aveti Registrul de casa operat la zi, iar soldul scriptic sa corespunda cu cel faptic.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Sold casa constanta.sandu constanta.sandu Buna ziua. Am in soldul casei suma de 13279 lei mi se pare mare. Va rog sa-mi spuna cineva daca , este normai sau nu si daca, nu este ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Banii din casa suciugeorgeta suciugeorgeta Puteti sa imi spuneti cum pot sa scad banii din casa unei microintreprinderi neplatitoare de tva.......este o suma destul de mare in casa din cauza ca nu prea ... (vezi toată discuția)