avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... sold casa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

sold casa

Buna ziua.

Am in soldul casei suma de 13279 lei mi se pare mare. Va rog sa-mi spuna cineva daca , este normai sau nu si daca, nu este ce trebuie sa fac?
Multumesc si o zi buna la toti/
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:25, 14 Septembrie 2011
Sa dati o privire la contul 455 (sau 462). Daca aveti sold creditor, vorbiti cu patronul, intocmiti dispozitii de retragere numerar in limita soldului 455.
Daca aveti profit nerepartizat si suma din caserie nu corespunde realitatii, faceti (AGA) distributia dividendelor si plata acestora si a impozitului aferent.
:luck:
In cont 462 pot fi inregistrate sume si de la alti creditori @Herra_. Cred ca ar trebui verificata componenta soldului.
Bineinteles ca lucram pe analitice!B-)
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2011
Herra_, utilizator
daca ai soldul casei mare,recomadat e sa-l depui la banca pentru siguranta,daca nu
ai ce sa cumperi .
adlala a scris:
daca ai soldul casei mare,recomadat e sa-l depui la banca pentru siguranta,daca nu
ai ce sa cumperi .

Daca soldul contului 5311 este numai scriptic, nu si faptic? Atunci ce face? ;)

Alte discuții în legătură

Sold casa mare constanta.sandu constanta.sandu Buna ziua. Am preluat contabilitatea la o firma si am urmatoarea situatie; contul 5311 are un sold debitor de 16513; Sold cont 1171 debitor 1640. Eu ... (vezi toată discuția)
Discount sau nu ? evghenii evghenii Buna, am si eu o situatie contabila cu care ma confrunt;am transferat un abonament [EDITAT] de pe persoana fizica pe firma; ca urmare au mai ramas ceva bani , ... (vezi toată discuția)
Sold cont 5311 la 31.12.2012 denisa2011 denisa2011 buna seara, am o sc cu toate datoriile la zi cu toti clenti la zi, singura mare problema este ca in caserie are 180.000 lei. ce pot eu sa fac cu aceasta ... (vezi toată discuția)