avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sold cont 5311 la 31.12.2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sold cont 5311 la 31.12.2012

buna seara,
am o sc cu toate datoriile la zi cu toti clenti la zi, singura mare problema este ca in caserie are 180.000 lei. ce pot eu sa fac cu aceasta suma?
sincer eu ma gandeam sa o radiez si sa faca alta unde sa se lucreze corect pe ea
as vrea un sfat, va rog...
De unde provin acesti bani? Cum au fost inregistrati in casierie, in baza la ce documente au intrat?
Buna seara,

@denisa2011, va este cunoscuta aceasta discutie?
www.avocatnet.ro/content/for...

In topicul de mai sus, numerarul din casierie era 100.000 lei.
LA 31.12. au 100.000 lei si vreau sa le fac din nou dispozitie de plata, pt ca mai au prin 2010 una de 80000 lei. nu stiu cum sa fac legal cu bani acestia.

Acum sunt 180.000 lei.

Iti raspund eu la intrebare, Lucian.
Banii provin din incasari. Patronii au "imprumutat" :rolleyes:cash-ul existent, dar in soldul contului 5311- Casa - acestia au ramas inregistrati. Adica, daca nu exista sold in creditul contului 455 :confused:miroase a infractiune. Sau ma insel :hm:?

Cum este domnisoara? Ce sold avem in balanta la 31.12.2012 in conturile 455 sau 462? Si care este componenta acestora?

Si eu astept raspuns:)!
Multumesc!

Daca este asa cum a anticipat colega mea, atentie la prevederile art. 9 din legea 241/2005 privind evaziunea fiscala!
va multumesc mult pentru ajutor,
@denisa2011

Nu mi-ati raspuns.

Alte discuții în legătură

Sold casa constanta.sandu constanta.sandu Buna ziua. Am in soldul casei suma de 13279 lei mi se pare mare. Va rog sa-mi spuna cineva daca , este normai sau nu si daca, nu este ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Inreg.contabile ptr.imprumut Vilcu Gina Vilcu Gina buna ziua, va rog sa ma invete cineva: administratorul societatii a incheiat un contact de imprumut catre firma pe care o administreaza in suma de 90000 lei, ... (vezi toată discuția)
Deconturi de cheltuiala grecuanamaria grecuanamaria ma puteti ajuta cu privire la inreg dec de cheltuiala? care sunt inregistrarile care se fac? va multumesc (vezi toată discuția)