avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... sold casa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

sold casa

Buna ziua.

Am in soldul casei suma de 13279 lei mi se pare mare. Va rog sa-mi spuna cineva daca , este normai sau nu si daca, nu este ce trebuie sa fac?
Multumesc si o zi buna la toti/
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:25, 14 Septembrie 2011
In legatura cu soldul casei,eu inteleg ca ce am scriptic intodeauna e corect sa fie si faptic
daca nu,atunci inregistrez in contabilitate diferente in plus sau minus daca nu mai am
nici un sold de clarificat.
@adlala Despre ce diferente de inregistrat in contabilitate vorbiti?
@Simonaoprica La verificarea sold casa ,scriptic si faptic.
Daca soldul faptic, nu corespunde soldului scriptic, in situatia de fata este mai mic, inregistram minus si punem administratorul sau asociatii la plata?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold casa mare constanta.sandu constanta.sandu Buna ziua. Am preluat contabilitatea la o firma si am urmatoarea situatie; contul 5311 are un sold debitor de 16513; Sold cont 1171 debitor 1640. Eu ... (vezi toată discuția)
Discount sau nu ? evghenii evghenii Buna, am si eu o situatie contabila cu care ma confrunt;am transferat un abonament [EDITAT] de pe persoana fizica pe firma; ca urmare au mai ramas ceva bani , ... (vezi toată discuția)
Sold cont 5311 la 31.12.2012 denisa2011 denisa2011 buna seara, am o sc cu toate datoriile la zi cu toti clenti la zi, singura mare problema este ca in caserie are 180.000 lei. ce pot eu sa fac cu aceasta ... (vezi toată discuția)