Am fost dat in judecata pentru neplata unui credit la termen, eu fiind in concediu crestere copil, procesul a fost castigat in instanta de catre firma de recuperari si mi s-a pus rezolutia de sechestru, precizez ca nu am nimic pe numele meu ce mi se poate intampla dupa acesta decizie cand o sa isi dea sema ca nu are ce sa imi ia ? si daca imi pot pune poprire pe acesti 800 de ron
din ce an e creditul?
firma de recuperari avea titlu, respectiv cesiunea de creanta iar procesul trebuia inchis din prima..pe lipsa de interes..avand titlu cu alte cuvinte:D
altfel pentru lipsa averii/imposibilitate de plata nu avaeti probleme, executarea o sa se inchida pentru ca nu au ce lua
Nu va pot pune poprire pe cei 800 lei, acestia reprezinta un drept al micutului, de care beneficiati Dvs. in calitate de parinte pentru a-i asigura toate cele necesare .
Atentie, termenul de prescriere se calculeaza dupa ultima plata efectuata de Dvs-tra !
Cand reincepeti lucrul executorul judecatoresc va face poprire la salariu... (daca face adresa la CAS).