avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... zona rezidentiala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

zona rezidentiala

Buna ziua,
Va rog mult puteti sa ma ajutati cu documentatie si tot ce presupune(costuri obligatii,drepturi), sa putem obtine statutul de zona rezidentiala a unei asociatii de proprietari cu 60 de apartamente? Am fost la administratia financiara-raspuns "Nu la noi",la primarie -raspuns"Lasati ca ne ocupam noi" si a trecut un an deja.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:07, 12 Septembrie 2008
Poate uniii nu au curajul sa va raspunda dar haideti sa-i stimulam cu explicatii. Ce inseamna zona rezidentiala?
Eu stiu o asociatie in centru civic. Daca e la periferia orasului nu pot sa cer cuiva sa considere, sa-mi dea statut de asociatie de centru civic. Sunt asociatii in zone rezidentiale. Pai daca asociatia mea este in cartierul "muncii" nu cred ca pot obtine statut de asociatie de zona rezidentiala.
Poate mai comenteaza cineva sa ne lamurim, sper, fara suparare!
Zona rezidentiala este acea zona in care se se construiesc ori s-au construit locuinte. Statutul de ZR presupune ca se creaza conditiile pentru aductiunile de utilitati publice, printre altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere in cazul asociatiilor de proprietari MrV MrV Buna seara, Conform legii in ceea ce priveste asociatiile de proprietari avem: (9) Adunarea generala are urmatoarele atributii principale: d) hotaraste ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari in cartier rezidential de vile ContSters51454 ContSters51454 Buna ziua, suntem un grup de proprietari (167 DIN 288 TOTAL)dintr-un cartier de vile aflat in Pipera care ne-am hotarat in numar majoritar sa facem o ... (vezi toată discuția)
Administrator cu probleme sebalazar sebalazar In cartierul meu au fost construite la inceput doua blocuri (2009) .Fiecare bloc in parte si-a constituit asociatie de proprietari. Contorul de apa amplasat la ... (vezi toată discuția)