Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
Buna ziua, as avea rugamintea, daca poate cineva sa-mi spuna daca se restituie carnetele de munca persoanelor civile (contractuale, deci nu politisti), care sunt angajate in Inspectoratele judetene de politie pe baza unui contract individual de munca. Aceste carnete, in momentul de fata se pastreaza la structurile de resurse umane din cadrul politiei. Am citit ORDINUL Nr. 1083 din 7 martie 2011
pentru aprobarea Procedurii de lucru privind eliberarea carnetelor de muncă salariaţilor angajatorilor pentru care inspectoratele teritoriale de muncă păstrau şi completau, respectiv certificau legalitatea înregistrărilor efectuate în carnetele de muncă emis de Ministrul muncii si aparul in MO nr. 171/2011, din contunutul caruia am inteles ca se restituie carnetele de munca persoanelor care sunt angajate la diferite firme nu si celor care sunt angajate la institutii publice. Asa o fi oare ?. Multumesc mult daca ma poate lamuri cineva.
Carnetele de munca au fost restituie angajatorului, acesta transmitindu-le sau urmand sa le transmita catre salariati. Carnetul reflecta situatia la 31.12.2010, iar ultima inregistrare precizeaza abrogarea a decretului 92/1976 privind carnetele de munca.
~ final discuție ~