avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere eliberare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere eliberare carte de munca

imi puteti trimite va rog o cerere tip pt eliberarea cartii de munca?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 5 Noiembrie 2012
Pentru ce va trebuie? De unde ridicati Dvs. carnetul de munca?
La cine se afla cartea, pt ca oricum acestea se restituie angajatorilor sau titularilor pe baza de p/v predare-primire pana in data de 30.06.2011
Ordinul 1083/07.03.2011 – al ministrului muncii, familiei și protecției sociale pentru aprobarea Procedurii de lucru privind eliberarea carnetelor de muncă salariaților angajatorilor prevede modalitatea de predare si formularele care trebuie completate pe care le puteti vizualiza si aici [ link extern ]
(Scuze moderatorilor, nu am apucat sa vad si in acest forum documentul!)
radu-adrian a scris:

imi puteti trimite va rog o cerere tip pt eliberarea cartii de munca?




Buna seara!
In functie de calitatea pe care o aveti si de unde doriti sa o ridicati exista mai multe variante:
- in calitate de titular si doriti sa o ridicati de la ITM va prezentati la inspectorul la care este arondata societatea ii prezentati buletinul si in cazul in care este la dansul "aranjata si frezata" ( completata si stampilata) v-o elibereaza pe loc. Daca nu, va mai trimite pe la firma pentru ai transmite celui ce se ocupa cu treaba asta sa duca la ITM documentele care lipsesc. Exista si varianta ca, carnetul sa nu se afle la ITM ci sa zaca pe la casa de pensii (inspectorul ITM va da nr. cutiei) iar dvs va duceti la pensii luati de la xerox o cerere o completati si o depuneti la ghiseu si dupa 1 saptamana poate aveti norocul sa o ridicati ( daca nu " mai treceti ca nu o gasim!!#-o)
-In cazul in care sunteti delegat al unei SC SRL vedeti in sectiunea documente utile.
@emil6702
Ati vrut sa scrieti ca s-au restituit pana in data de 30.06.2011. Banuiesc..:innocent:
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
radu-adrian a scris:

imi puteti trimite va rog o cerere tip pt eliberarea cartii de munca?



Catre,
Inspectoratul Teritorial de Munca ......... Serviciul: Evidenta Angajatori
sau

Domnule Administrator/Director

Subsemnatul(a)………………………………………………posesor al B.I. seria… , nr……………, cod numeric personal……………………………..eliberat de catre…………………………………., domiciliat (a) in …………………….,str ……………………., nr……, bl……., ap…….., judetul………………. angajat (a) in cadrul S.C…………………………………….. avand functia de ………………….., va rog sa-mi aprobati eliberarea carnetului de munca seria……., nr. ……….. , potrivit Ordnului nr.1083/2011.

Alte discuții în legătură

Bună seara. vă rog să-mi spuneți cum trebuie să procedez ... Paula Mirică Paula Mirică Bună seara. Vă rog să-mi spuneți cum trebuie să procedez pt. a-mi recupera cartea de muncă. Am lucrat casier la casa de schimb valutar Nouvelles ... (vezi toată discuția)
Bună ziua va rog frumos puteți să-mi trimiteți și mie o ... Cobratata Cobratata Bună ziua Va rog frumos puteți să-mi trimiteți și mie o cerere tip pentru eliberare carnet munca, se afla la casa pensii ilfov a rămas de când am ... (vezi toată discuția)
Returnare garantie claudia-2013 claudia-2013 Buna seara, am o intrebare. Cum ar trebui sa formulez o cerere pentru a primi banii inapoi din garantie? Am lucrat timp de 2 ani jumate si in fiecare luna ni ... (vezi toată discuția)