avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara. Vă rog să-mi spuneți cum trebuie să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara. Vă rog să-mi spuneți cum trebuie să procedez ...

Bună seara. Vă rog să-mi spuneți cum trebuie să procedez pt. a-mi recupera cartea de muncă. Am lucrat casier la casa de schimb valutar Nouvelles Frontieres din județul Tulcea,iar în anul 2005 am plecat în Italia.Presupun ca trebuie să trimit o cerere de eliberare a cărții de muncă la IT M București .Cum trebuie sa formulez cererea,sau ,mai bine spus,cum trebuie sa procedez pt. a-mi recupera cartea de muncă. Ce tip de cerere trebuie să folosesc și cui să o adresez. Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 1 Octombrie 2023
1. Va adresati ITM-ului Bucuresti numai daca sediul social era in Bucuresti.

2. Acte:
- cerere
- copie CI

3. Model:
Catre,
Inspectoratul Teritorial de Munca .........

Subsemnatul(a)………………………………………………posesor al B.I. seria… , nr……………, cod numeric personal……………………………..eliberat de catre…………………………………., domiciliat (a) in …………………….,str ……………………., nr……, bl……., ap…….., judetul………………. angajat (a) . fost angajat in cadrul S.C…………………………………….. avand functia de ………………….., va rog sa-mi aprobati eliberarea carnetului de munca .
In situatia in care in evdienta dvs se afla carnetul de munca , va rog respectuos a mi se trimite la adresa ...........

Va multumesc anticipat

Data si Semnatura

4. Cererea poate fi transmisa catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrata chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere eliberare carte de munca radu-adrian radu-adrian imi puteti trimite va rog o cerere tip pt eliberarea cartii de munca? (vezi toată discuția)
Bună ziua va rog frumos puteți să-mi trimiteți și mie o ... Cobratata Cobratata Bună ziua Va rog frumos puteți să-mi trimiteți și mie o cerere tip pentru eliberare carnet munca, se afla la casa pensii ilfov a rămas de când am ... (vezi toată discuția)
Depunere carte de munca itm ionela11 ionela11 Buna ziua! Va rog daca are cineva un model de adresa de inaintare catre itm pentru depunerea unei carti de munca de catre o persoana fizica, sau cum ar trebui ... (vezi toată discuția)