avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere carte de munca ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere carte de munca ITM

Buna ziua!
Va rog daca are cineva un model de adresa de inaintare catre itm pentru depunerea unei carti de munca de catre o persoana fizica, sau cum ar trebui sa sune o astfel de adresa. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 8 Iunie 2010
Cel mai simplu, mergeti direct la ITM si rezolvati acolo pe loc.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
www.lex-brasov.ro
Nu cunosc un tip anume de cerere, dar daca se depune carnetul de munca de catre o persoana fizica...puteti sa scrieti asa....

Catre Inspectoratul Teritorial de Munca (orasul.....)

Prin prezenta va inaintam spre depunere carnetul de munca cu seria.... nr...., apartinand d-nului (nei) .............., domiciliata in str.................., bl...., ap..., sc..., et....., legitimat(a) cu buletin... serie...nr...... .
Va multumesc
Data Semnatura

Sper sa va fie de folos.:)

SC _______________________________
COD FISCAL ______________ INSPECTOR ITM
Adresa____________________
NR. ____/ __________

PROCES VERBAL DE PREDARE/PRIMIRE

Subsemnatul ___________________________ împuternicit al SC _____________
am predat la ITM __________________ un nr.de …. carnete de munca, dupa cum urmeaza:
numele si prenumele titularului seria si numarul carnetului de munca
................................................ ...........................................................

Am predat, Am primit,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept contestatie anemoni anemoni buna ziua, am o bunica care are 80 ani, are dementa mixta, nu mai gandeste, nu vorbeste. in aceasta situatie daca dorim sa facem o contestatie, cine o ... (vezi toată discuția)
Cerere eliberare carte de munca radu-adrian radu-adrian imi puteti trimite va rog o cerere tip pt eliberarea cartii de munca? (vezi toată discuția)
Model cerere apel dupa ncpc ce v-a fi depusa inainte de primirea hotararii complete si motivate a instantei de fond catalina.p catalina.p Doresc un model de declarare apel pt o cauza civila dupa NCPC ( nu cred ca ar fi mare diferenta ), inainte ca sa primesc /sa mi se comunice la domiciliu ... (vezi toată discuția)