avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... srl in dizolvare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

srl in dizolvare

Buna ziua,daca am un srl in dizolvare de catre camera de comert si decizia de la tribunal este definitiva,pot sa-l vand ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 20:57, 26 Septembrie 2011
de putut , puteti ...
intrebarea este cine va da bani pt asa ceva
revin,doresc sa o cumpar eu de la mama mea,societatea are un spatiu comercial si prin lichidare revine unicului actionar,mama este despartita de tata dar nu divortata .

Daca se poate cum procedez? facem act aditional la contract si mai poate fi inregistrat la camera de comert daca acolo apare in dizolvare?
hotararea AGA privind cesiunea partilor sociale precum si numirea lichidatorului se inregistreaza la Oficiul Registrului Ccomertului
ca urmare luati legatura cu un lichidator !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl cu asociat unic Lucian S Lucian S Dupa dizolvarea SRL ce se intampla cu creantele acesteia ? Poate asociatul unic sa la recupereze si cum ? Ce se intampla cu creantele si cine este ... (vezi toată discuția)
Lichidare, insolventa....cesiune parti sociale Duddi Duddi Buna ziua In anul 2005 am infiintat o societate comerciala, SRL din care fac parte 2 asociati, ambii administratori. Eu m\'am restrat din societate pentru ca ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara de srl tibor_nagy tibor_nagy Buna ziua! Detin un SRL cu activitatea suspendata momentan si sunt intr-o dilema deoarece suspendarea temporara de 3 ani se va sfarsi. As vrea sa lichidez ... (vezi toată discuția)