avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este posibil sa mut un proces in care nu sunt judecat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este posibil sa mut un proces in care nu sunt judecat echitabil la o alta judecatorie

In acelasi proces in care s-a eliminat un martor pe motiv ca este ruda prin afinitate cu mine,desi nu era,de catre un judecator care scrie in incheiera de sedinta ca este ruda de gradul 2 -desi nu s-a adus nici un document fiind suficienta afirmatia avocatei partii adverse,s-au audiat martorii partii adverse fara avocatul meu si fara dosarul cauzei trimis pentru expertiza medicala de catre o alta judecatoare -eu fiind pus sa pun intrebari martorilor desi nu am pregatire in domeniul juridic.Am recuzat pe ambii judecatori pentru ilegalitati si am cerut mutarea la alta judecatorie din judet ,dar judecatoarea recuzata a respins cererea pe motiv ca am recuzat in totalitate instanta,la judecatoria respectiva existand doar cei 2 judecatori care au facut pe rand ilegalitatile ,probabil pentru a se asigura ca sub nici o forma cazul nu se ia de la ei si pot tranti cazul dupa cum vor
Cum pot sa ma scap de cei doi si sa mut procesul la alta judecatorie?
A se vedea si intrebarea "Exista grad de afinitate "de pe acest forum de la utilizator stroe maqrcel.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:16, 25 Septembrie 2011
Puteti incerca cu o cerere de stramutare ,TEMEINIC MOTIVATA,care se analizeaza de ICCJ.
Incercati sa faceti o cerere de stramutare la ICCJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de stramutare se poate judeca la alta curte de apel adi8165 adi8165 Am un dosar in care vreau sa fac o cerere de stramutare datorita influentei doamnei avocat a partii adverse , problema este ca aceasta are o ruda judecator ... (vezi toată discuția)
Mutarea procesului in alta localitate b00nikutzu b00nikutzu Sunt student la Bucuresti si am primit citatie de prezentare la Judecatoria Turda, in calitate de petent. Pot cere stramutarea procesului la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces kyrradan kyrradan Salut, am si eu o problema ! am aflat de curand de ce pierd totdeauna procesele cu o anumita persoana: are cumnat pe presedintele instantei... Dar, ca sa ... (vezi toată discuția)