avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce continut poate fi postat pe un blog?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce continut poate fi postat pe un blog?

Buna ziua

Doresc sa scriu niste review-uri la atractii turistice pe blogul personal si sa adaug si fotografii facute de mine cu acele locuri/monumente etc.
In cazul in care review-ul nu este unul favorabil -de exemplu nu mi-a placut o camera de hotel- pentru imaginea locului analizat, reprezentantii hotelului ma pot obliga sa sterg respectivul continut?
In plus, pot adauga poze facute in interiorul camerelor de hotel, muzeelor, restaurantelor etc?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:01, 27 Septembrie 2011
Puteti posta orice doriti pe blogul dvs. inclusiv review-uri nefavorabile. Este strict opinia dvs aparata de constitutie.
atata timp,cat in poze esti si tu,eu nu vad,de ce,cineva te-ar putea acuza de ceva
Sigur ca aveti voie sa scrieti ce vreti, cu conditia sa nu instigati la infractiuni. Trebuie sa respectati drepturile de autor, deci n-aveti voie sa copiati text/imagini de pe alte websiteuri.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor branduri turistice Frago Frago Pot folosi pentru inscriptionari in scop comercial poze si denumiri ale brandurilor turistice romanesti precum: Cascada Bigar, Vama Veche, Delta Dunarii, etc. ? (vezi toată discuția)
Intrebari legale apropo de continutul unui blog ? corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu Buna seara! Am un blog in care scriu de ceva vreme. E cu pseudonim si deci in mod normal nu ar putea sa ma gaseasca pe mine cineva... dar imi pun acum probleme ... (vezi toată discuția)
Pot arunca cu noroi printr-un site? gotic gotic Ideea este relativ simpla si cred ca sau lovit de ea multi oameni, am fost intr-un restaurant cu niste prieteni si a fost ingrozitor din mai multe puncte de ... (vezi toată discuția)