avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Un contract de imprumut de a o persoana fizica are ...
Discuție deschisă în Executare silită

Un contract de imprumut de a o persoana fizica are titlu executoriu dca nu este la notar?

un contract de imprumut incheiat intre doua persoane si cu martor are titlu executoriu daca nu este incheiat la notar?
Eu stiu ca nu are dar as avea nevoie de ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:20, 26 Septembrie 2011
contractul nu va fi titlu executoriu daca nu este incheiat in forma autentica, adica la notar.
Pentru un raspuns 100% corect trebuie sa adaugam ca este necesar ca acel inscris autentic sa prevada si o creanta certa, lichida si exigibila.
buna ziua

nu este incheiat la notar
nu este specificat ca sunt de acord sa ii dau ceva din proprietati sau cedez o parte din venituri,decat ca datorez suma respectiva
In acest caz va face actiune in pretentii, urmand sa obtine o hotarare de obligare la plata impotriva dumneavoastra. Odata investita cu formula executorie aceasta hotarare va putea merge la executor si sa ceara executarea silita a tuturor bunurilor dvs. pana la concurenta creantei fata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este titlu executoriu promisiunea bilaterala de vinzare cumparare- autentica? br_nicku br_nicku Am o mare dilema! #-o Am calitatea de promitent cumparator intr-o Promisiune bilaterala de v/c , incheiata in fata unui notar public. Am ... (vezi toată discuția)
Datorii...si iar datorii andrei_24 andrei_24 buna seara..am si eu o nelamurire.am imprumutat unei persoane o suma de bani si am facut un contract la notar pe care scrie ca in caz ca nu primesc banii pana ... (vezi toată discuția)
Subiect: imprumut nerambursat. mijloace de recuperare prin executare andrei73 andrei73 Anul trecut am creditat in repetate randuri firma la care eram angajat ca si director executiv. Toate aceste creditari le-am facut cu contract de imprumut ... (vezi toată discuția)