avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartile de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartile de munca

intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati sa le dea sefa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:58, 17 Martie 2012
ITM preda firmei toate carnetele de munca depuse ca angajator pana la data de 31.12.2010.
1. - In dosarele depersonal ale fostilor salariati aveti (sau ar trebui sa aveti) toate datele de contact: adresa, telefon etc.
- Le faceti o scrisoare sau ii anuntati telefonic sa se prezinte sa-si ridice carnetele de munca.
2. Daca nu puteti sa-i contactati atunci le pastrati bine ca o sa vina dupa ele atunci cand vor avea nevoie de carnetele de munca.
31.12.2011?( 2010)
Angajatorii care pastreaza si completeaza carnetele de munca le vor elibera titularilor in mod esalonat, pana la data de 30 iunie 2011, pe baza de proces-verbal individual de predare-primire.

Pana la aceasta data si ITM-ul trebuia sa le elibereze ..
Pompierilor de la Constanta li s-au ars cartile de munca intr-un nefericit incendiu din vina nu stiu cui. Ei cum isi mai recupereaza cartile de munca ca nu au primit nici macar o copie de atata timp?

Alte discuții în legătură

Scanarea cartilor de munca ela-ela ela-ela Buna ziua, Stie cineva ce se mai intampla cu scanarea cartior de munca la Casa de pensii Bucuresti? Ultima data cand am intrebat (etaj 2 cam. 3) au spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Dovedire vechime in munca alex5 alex5 Buna ziua, am lucrat de-a lungul a zeci de ani in diverse firme. aveam impresia ca acea carte de munca imi dovedeste fara tagada vechimea in munca, ... (vezi toată discuția)
Procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca Cornel  Vasile Cornel Vasile Prin Ordinul MMFPS nr.1083/07.03.2011 s-a aprobat procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca salariatilor angajatorilor pentru care ITM-urile ... (vezi toată discuția)