avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartile de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartile de munca

intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati sa le dea sefa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:58, 17 Martie 2012
ITMB are carnete de munca trimise la scanat si neintoarse de la Casa de Pensii inca din 2010 ... :(
Astazi am sunat angajatorul sa intreb daca mai are vre-o veste despre cartea de munca si a fost foarte iritat ca l-am sunat si mi-a zis sa ma duc la ITM Bucuresti sa fac cerere de retragere si sa-mi retrag carnetul de-acolo si pe el sa-l las in pace. Oare chiar asa se procedeaza? Ce ma sfatuiti sa fac ?
Mentalitatea unor astfel de angajatori nu cred ca se va schimba niciodata .. mergeti la ITMB , luati legatura cu inspectorul la care este arondat angajatorul si vedeti ce va poate spune despre carnetul dvs de munca ... intr-adevar, in prezent ITMB are peste cateva zeci de mii de carnete la Casa de Pensii Bucuresti in vederea scanarii trimise inca din 2010 ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanarea cartilor de munca ela-ela ela-ela Buna ziua, Stie cineva ce se mai intampla cu scanarea cartior de munca la Casa de pensii Bucuresti? Ultima data cand am intrebat (etaj 2 cam. 3) au spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Dovedire vechime in munca alex5 alex5 Buna ziua, am lucrat de-a lungul a zeci de ani in diverse firme. aveam impresia ca acea carte de munca imi dovedeste fara tagada vechimea in munca, ... (vezi toată discuția)
Procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca Cornel  Vasile Cornel Vasile Prin Ordinul MMFPS nr.1083/07.03.2011 s-a aprobat procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca salariatilor angajatorilor pentru care ITM-urile ... (vezi toată discuția)