avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract de mandat sau contract de munca??
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract de mandat sau contract de munca??

Buna ziua.Intrebarea mea este:,,Care este legea care te obliga ca la o asociatie de proprietar presedintele si cenzorul sa aiba contract de munca??" La noi la asociatie sau trezit ca acum trebuie sa aiba contract de munca,ca ii obliga legea.
Stiam ca daca ai un contract de mandat e ok.
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 15:40, 26 Septembrie 2011
Presedintele si cenzorii alesi pot fi remunerati pe baza unui contract de mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca LIOANAMARIA LIOANAMARIA Buna seara, Am o nelamurire. Presedintele asociatie de proprietari si cenzorul au contracte de munca in 2017? Sau raman contractele de mandat? Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Contract de munca presedinte asociatie de proprietari okdaniok okdaniok Buna. Este considerata vechime in munca perioada in care un presedinte de asociatie de proprietari isi exercita functia? Presedintele de asociatie poate fi ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie locatari - titlu onorific, fara remuneratie, cenzor - contract cu pfa DanMariusDan DanMariusDan Daca presedintele unei Asiciatii de Proprietari nu are pretentii salariale, presteaza munca fara a fi remunerat se mai intocmeste contract de mandat?, sau este ... (vezi toată discuția)