avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contracte de munca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contracte de munca

Buna seara,
Am o nelamurire.
Presedintele asociatie de proprietari si cenzorul au contracte de munca in 2017? Sau raman contractele de mandat?
Exista vreo lege cu aceasta modificare?
Mult succes in continuare cu acest site.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 10 Aprilie 2017
Presedintele si cenzorul asociatiei de proprietari au contracte de mandat.

Legea nr 230/2007
Art. 32
(1) Presedintele asociatiei de proprietari sau membrii comitetului executiv pot fi remunerati pe baza unui contract de mandat, conform hotararii adunarii generale a proprietarilor, la data adoptarii bugetului anual de venituri si cheltuieli.
....

art.33
..
(2) Cenzorul sau cenzorii aleşi ai asociaţiei de proprietari pot fi remuneraţi pe baza unui contract de mandat, conform hotărârii adunării generale a proprietarilor, la data adoptării bugetului anual de venituri şi cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie presedinte ap gambette gambette In ce conditii poate fi indemnizat presedintele asoc. de proprietari? (vezi toată discuția)
Transmiterea in revisal liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele probleme: Contabilului dintr-o Asociatie de proprietari ii revine in exclusivitate atributia de a opera in ... (vezi toată discuția)
Asociatii de propietari - angajari romica_mi romica_mi Care sunt formele de angajare ale personalului din asociatie si ce contributii sociale revin fiecaruia atat asiguratului cat si angajatorului daca: - ... (vezi toată discuția)