avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Indemnizatie presedinte AP
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Indemnizatie presedinte AP

In ce conditii poate fi indemnizat presedintele asoc. de proprietari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:53, 22 August 2017
Legea nr 230/2007 actualizata 2017 ,prevede
"Articolul 32
(1) Presedintele asociatiei de proprietari sau membrii comitetului executiv pot fi remunerati pe baza unui contract de mandat, conform hotararii adunarii generale a proprietarilor, la data adoptarii bugetului anual de venituri si cheltuieli "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca LIOANAMARIA LIOANAMARIA Buna seara, Am o nelamurire. Presedintele asociatie de proprietari si cenzorul au contracte de munca in 2017? Sau raman contractele de mandat? Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Ce atributii are un presesdinte de bloc? OLLIVIETTE2000 OLLIVIETTE2000 Buna seara,mi s-a propus sa fiu \"presedinta\"unei asociatii de locatari,nu stiu ce atributii ar trebui sa am,daca ma puteti ajuta,va multumesc frumos.O seara ... (vezi toată discuția)
Transmiterea in revisal liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele probleme: Contabilului dintr-o Asociatie de proprietari ii revine in exclusivitate atributia de a opera in ... (vezi toată discuția)