avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces cu asiguratori rca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces cu asiguratori rca

Tatal meu a murit anul trecut intr-un accident rutier in timp c traversa pe trecerea de pieton. Conform declaratilor soferului tata ar fi trecut pe rosu, insa soferul avea o viteza de 80 la ora, dupa declaratile lui. Asta ar insemna culpa comuna!?!

Ceea c mar interesa pe mine este cum pot initia proces cu asiguratori rca pt a putea obtine despagubiri morale si care ar fi suma care ash putea s-o cer de la sofer.
Mie mi-ar trebui banii deoarece la anu ash vrea sa merg la ITT o facultate din state si costurile is de 30000 de dolari pe an pe langa asta va trebui sa adug costulire de chirie, mancare, carti ,etc care mai fac inca 10-15 mi. As putea marja si pe acestea pentru a obtine o suma mai mare?

Pe langa asta m-ar interesa care ar fi taxele perceput de avocati care m-ar reprezenta.

Alte discuții în legătură

Persoana accidentata data in judecata de casco adrianapetre adrianapetre Buna ziua, Va descriu, pe scurt, urmatoarea situatie, cu rugamintea de a ma ajuta cu cateva sfaturi, in masura in care este posibil: - Octombrie 2013: un ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni, victima lovita si aruncata in aer si care si-a pierdut cunostinta pana la venirea ambulantei reli_relly reli_relly Buna seara. Am patit un lucru groaznic .Doresc sa ma sfatuiti cum sa procedez ,care sunt procedurile legale de urmat sa imi gasesc dreptatea in justitie ,sa ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu deces niculina_ina niculina_ina Buna seara, Am nevoie de cateva sfaturi(daca se poate). O ruda apropiata a accidentat mortal o doamna.Victima a fost accidentata in timp ce traversa ... (vezi toată discuția)