avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract

Buna ziua
In urma cu 3 ani am semnat un contract pe o durata de 2 ani,cu suma de 7 euro pe luna, care a expirat anul trecut in octombrie.Nu am renuntat la aceste servicii la data expirarii, deci, colaborarea a continuat in aceleasi conditii, pana acum 2 luni.la primirea facturii am constatat o suma dubla fata de care obisnuiam sa platesc pana atunci.Am mers la magazin,unde mi-au zis ca s-a facut o greseala care se va reglementa in urmatoarea factura, si ca abonamentul lunar este in continuare de 9.20 euro!!!Am zis ca e imposibil,am mentionat toate datele de mai sus,iar dupa o scurta cautare s-a confirmat modificarea contractului din luna junie anul curent,la o majorare de 9.20 euro fata de 7 initial,plus o prelungire de 2 ani a contractului.
In luna iunie,am primit un telefon de la vodafone,(am vb cu o doamna),pe parcursul convorbirii am fost intrebata daca doresc o reducere a abonamentului fara nici o alta modificare a contractului initial!am raspuns afirmativ si convorbirea,mi s-a spus, a fost inregistrata.La aceasta problema inca astept un raspuns de la Bucuresti(asa mi-au zis).
Am platit factura,si am cerut rezilierea contractului.Mi s-a spus sa depun cererea in locul in care mi-am facut abonamentul.Azi am fost acolo,iar doamna de la magazin (care de altfel a vorbit flegmatic,nepoliticos si ironic....dar santem obisnuiti)a refuzat sa-mi accepte cererea!Mai mult nici macar nu a vrut sa ma lase sa o scriu acolo.Eu nu mai inteleg nimic.La serviciu clienti mi s-a zis la fel,cum ca pot depune cererea de reziliere in locul unde am facut contractul.
Ce pot sa fac in cazul asta?de o luna ma tot trimit dintr-o parte in alta cu problema rezilierii .......:(
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 20:39, 26 Septembrie 2011
Buna seara !
Faceti o adresa scrisa cu confirmare de primire prin care precizati cele expuse in post si solicitati rezilierea contractului .... precizati faptul ca va rezervati dreptul de a actiona in instanta operatorul de telefonie pt prejudiciul creat ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone cretulucian cretulucian buna, am facut un contract de telefonie cu vodafone pe birou mediator in 1dec.2013,si ei m-au considerat inca de atunci persoana juridica desi sunt persoana ... (vezi toată discuția)
"justa despăgubire" telefonie mobilă ioanageanta94@gmail.com ioanageanta94@gmail.com Am o întrebare legată de \"justa despăgubire\" cerută de Vodafone în cazul rezilierii unui contract de telefonie mobila. Contractul a fost pe 2 ani, fiind ... (vezi toată discuția)
Contract la distanta diferit de oferta acceptata visinescu visinescu Am primit o oferta telefonica de la Vodafone pe care am acceptat-o (tel gratis + cartela Vodafone, pt care urma sa platesc 62 lei lunar, 2 ani fata de aprox 40 ... (vezi toată discuția)