avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... clauza de neconcurenta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

clauza de neconcurenta

Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu clauza de neconcurenta. Din cate am citit suma acordata pentru aceasta clauza se impoziteaza cu 16%, din aceasta suma se retine si CAS, somaj etc? sau doar cei 16% ?

Alte discuții în legătură

Impozitare plata clauza neconcurenta laurentiupopovici laurentiupopovici Am semnat cu angajatorul clauza de neconcurenta in valoare de 10000 lei din care am primit 5450 lei in cont. In actul aditional nu se mentioneaza faptul ca ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta - impozitare nonearfear nonearfear Buna ziua, Contractul meu de munca incetat cuprindea o clauza de neconcurenta potrivit careia angajatorul se obliga la plata lunara a 50% din salariul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie clauza de neconcurenta mararadu mararadu va rog sa imi spuneti cum trebuie inregistrata in statul de plata/contabilitate plata indemnizatiei de neconcurenta catre un angajat caruia i-a incetat ... (vezi toată discuția)