Am cumparat o masina de la un cetatean care la randul lui a cumparat-o de la firma unde lucra.Acesta a cumparat-o numai pentru a o revinde si nu a facut demersurile pentru inmatriculare si nici la primarie nu a inscris-o.Cand am cumparat-o eu mi-a dat CIV, certificatul de inmatriculare (pe numele firmei de unde a cumparat-o),certificatul fiscal (tot de la firma) si am facut act de vanzare-cumparare intre noi.De asemenea mi-a dat si chitanta fiscala cu care a cumparat el masina.Problema e ca el are datorii mari la fisc si nu poate obtine certificat fiscal pe numele lui.Intrebare:Pot as fac actele pe numele meu daca in acte el nu apare ca proprietar in actele masinii? La o discutie telefonica mi-a spus ca el a cumparat-o pentru a o revinde si considera ca dupa ce mi-a vandut-o nu mai are nici o obligatie.vVa rog un sfat sau o sugestie cum as putea face.Va multumesc.
de ce nu încercați să luați legătura cu firma care are în proprietate mașina și rezolvați cu ei. așa scăpați de vânzări succesive, de certificat fiscal dacă omul are datorii și de toate. căutați pe cineva de la firmă și discutați, cred că vă vor ajuta pentru că ei oricum au vândut mașina și au interesul să o radieze.