avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inchiriere teren
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inchiriere teren

ma intereseaza o forma de a da spre folosinta o suprafata de teren unei firme(a sotiei) fara ca eu sa inchiriez terenul firmei si astfel sa ma incarc la financiar cu un contract si in consecinta sa platesc fiscului bani de care am nevoie ca de aer in vremurile astea.exista vreo forma legala?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:27, 4 Octombrie 2011
Contractul de comodat- adica cedarea de catre comodant(a proprietarului ) cu titlu gratuit a dreptului de folosinta al terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere sau comodat? CornelCalin CornelCalin Buna ziua, Ce acte ar trebui sa fac intre o persoana fizica ,care pune la dispozitia firmei un teren pe care firma va construi un imobil? Multumesc. (vezi toată discuția)
Contract de comodat sau contract de inchiriere? AlexK AlexK Buna, vreau sa inchiriez un apartament (eu sunt proprietarul) si vreau sa fac contract de comodat cu chiriasul dar in acelasi timp sa percep si bani de chirie. ... (vezi toată discuția)
Comodat sediu infiintare firma pe site onrc inregistrat la fisc!! ContSters14976 ContSters14976 Salutare, se pare ca in ultima vreme, daca am lipsit de la ONRC au aparut reguli noi. Am constatat pe siteul lor in lista cu actele necesare la constituire ... (vezi toată discuția)