avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

parintii tatalui meu au murit...bunicul in 1984 iar bunica in 2004 .tatal meu a mers la primarie pt a vedea ce fel de act exista pe casa si pe terenul de 600m pe care se afla casa..i s-a spus asa ca , cat au trait ambii parinti nu s-a facut nici un act dar cand mai era doar bunica mea in viata in anul 2002 ,ea i-ar fi facut sorei tatalui meu act pe gradina ...mi s-a spus ca ar fi posibil sa ii faca fara semnatura celorlalti frrati pt ca dupa 89 s-au refacut actele si ar aparea doar bunica mea pe act si in felul asta se poate face acte pe gradina cui vrea dar nu si pe casa..daca ar fi asa ce se mai poate face ceilalti frati ce drept au doar terenul pe care se afla casa care deja se darama..in caz ca se darma casa mai au vreun drept dac nu dezbat mostenirea????...multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: simo010606 , utilizator 15:50, 4 Octombrie 2011
Buna ziua !
Ar trebui verificat in evidentele primariei daca exista inregistrat imobilul (registrul agricol , fisc) ... solicitati o adeverinta de la primarie din care sa rezulte bunurile cu care figureaza bunicii , daca s-a achitat impozitul aferent ...
deci exista posibilitatea sa fie un astfel de act facut doar pe teren ??' multumesc pt rasuns
simo010606 a scris:

deci exista posibilitatea sa fie un astfel de act facut doar pe teren ??' multumesc pt rasuns

????????????????
:-/am uitat sa mentionez ca ea are relatii f stranse la primarie ....iar verisoara mea a mers acolo sa ceara acea adeverinta si nu au vrut nici sa-i dea nici sa-i arate nimic ...au spus doar ca lumina ,apa si impozitul il platesc matusa mea dsar nu stim ce fel de acte exista si daca este intradevar posibil sa se poata face un astfel de act ...va rog sa imi spuneti ce se poate face in acest caz????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme proprietate Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua!... Revin cu o problema despre care am mai scris pe forum si anume : In anul 1985 tatal meu a mers la primarie sa revendice un teren , a fost pus ... (vezi toată discuția)
Dreptul la casa bunicilor adelanegreanu adelanegreanu Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Este vorba despre un teren pe care sunt construite doua case, proprietatea bunicului meu. Sotia lui, bunica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sper ca cineva de aici sa poata sa imi raspunda la ... Disa84 Disa84 Buna ziua. Sper ca cineva de aici sa poata sa imi raspunda la mesaj si sa aiba si rabdarea sa citeasca. :) Bunica mea a stat in concubinaj, nu a fost ... (vezi toată discuția)