avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesionare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesionare firma

1.o societate cu asociat unic poate fi cesionata unei alte persoane daca are datorii la buget ?
2. daca intr-o societate cu trei actionari,unul dintre ei vrea sa preia si partile sociale ale celorlalti,iar firma are,de asemenea,datorii la buget,este posibila aceasta cesionare de parti sociale ?
3. ce documente trebuie intocmite in vederea cesionarii partilor sociale unor terte persoane si daca aveti idee cam cat ar costa ?
va multumesc pt. ajutor.
Cel mai recent răspuns: theya_05 , utilizator 11:08, 27 Septembrie 2011
cesiunea o puteti face la ORC. Societatea se cesioneaza cu activul si pasivul (inclusiv datorii la buget) astfel cum sunt la data transmiterii...
va multumesc. o zi cat mai frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare societate florentyna florentyna Buna ziua! Am si eu o stuatie pe care nu stiu sa o abordez. Asociatul unic al unei sicietati vrea sa cesioneze societatea unei alte societati. Societatea ... (vezi toată discuția)
Vanzare societate comerciala stefaniaerica stefaniaerica As vrea sa stiu in ce conditii se poate vinde o societate comerciala cu datorii la stat si daca dupa vanzare asociatii si administratorul mai au vre-o ... (vezi toată discuția)
Distribuire dividende sorinccc sorinccc Situatie - O societate comerciala infiintata in martie 2012 cu 3 actionari, parti sociale egale. - Un asociat cesioneaza partile sale sociale in noiembrie ... (vezi toată discuția)