avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tutun din ungaria cu tibru si bon declarat,dosar penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tutun din ungaria cu tibru si bon declarat,dosar penal?

acum cateva zile am fost cu un coleg in ungaria si am cumparat tutun de la mako din magazine el un kg eu 16 pt consum propiu si membri familiei nu cunosteam legea politistul ungar de la cenad mia zis ca nu ii o problema,tutunul era la vedere in porbagaj aveam bon de la casa de marcat,la politistul roman lam declarat conform declaratiei mele si al celor 2 martori si totusi la confiscat si in procesul verbal apare la fel ca in declaratia mea,la cateva ore apare in tion stirea conform careia eu si colegul de masina am incercat sa introducem prin vama cenad ilegal tutun si neam ales ambi cu dosar penal si numele imi este facut femini manuela.
Ce ii de facut?
Tutunul mai ii recuperabil nu trebuia sa fiu intors din drum?
Ma aleg cu dosar penal?
Avea voie sa apara stirea in ziaronline?
Colegul meu ii in calitate de martor si nu cu dosar penal si etc iar eu ma numesc manuel nu manuela ii putem da in judecata si ceva despagubiri sunt sanse?
Cei din vama care au furnizat informatile inainte sa inceapa ancheta aveau acest drept?
Cel mai recent răspuns: manuelb , utilizator 09:06, 27 Septembrie 2011
Doar 250 de grame de tutun aveti voie sa introduceti in tara, fara a plati nici un fel de taxe sau accize.

Daca ati declarat vamesului sau politistului de frontiera intreaga cantitate de tutun, nu va veti alege cu dosar penal (sau, in caz ca, in mod abuziv, se va intampla acest lucru, orice avocat va va obtine un NUP).

ii total gresit raspuns 1 kg este voie,stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tuica de prune peste granita Sara.CD Sara.CD Buna ziua, ma puteti ajuta cu urmatoarele: Vreau sa plec in Italia si doresc sa duc 1-2 litri de tuica de prune de casa acolo, deci sticla nesigilata. ... (vezi toată discuția)
Consum de droguri de mare risc, cum trebuie sa procedez? doruvictor doruvictor Am fost prins in cadrul unui festival de muzica de langa orasul X cu o mica cantitate de cannabis (sub jumatate de gram), in timp ce imi faceam o tigara cu ea. ... (vezi toată discuția)
Asa numitul "furt din nevoie" markelrow markelrow In urma cu o zi, mi-a povestit cineva ca s-au intamplat urmatoarele : a mers la un hypermarket din Oradea si din nevoie a comandat la mezeluri ceva mezel ... (vezi toată discuția)