avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie pentru transport intern de persoane
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie pentru transport intern de persoane

Urmeaza sa tin contabilitatea la o firma de transport intern de persoane si am cateva nelamuriri, sper sa ma ajute cineva. Cum o sa inregistrez biletele de autobuz in contabilitate, va trebui sa aplic si TVA la valoarea lor, sau va trebui ca din pretul final al biletului sa scot TVA-ul. De asemenea mai are si bilete de la pensionari cu scutire de 50 %, cum o sa fac, o sa facturez diferenta de 50 % catre Ministerul Transporturilor?

Alte discuții în legătură

Facturare persoane fizice anonim anonim . Lucrez la o firma de transport care efectueaza transporturi cu microbuze pentru diverse persoane fizice ,intocmind scrisoare de transport. Este necesara ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila import scorus69 scorus69 buna seara va rog mult sa ma ajutati cu o monografie la urm.situatie am import FOB non UE pe pe DVI am -total factura import -12924.88 usd usd=3.2251 -val ... (vezi toată discuția)
Vanzare cladire persoana juridica torok maria torok maria Buna ziua, persoana juridica a inceput sa modernizeze o cladire veche in 2007-2008, dar din motive financiare aceasta nu a fost finalizata, valoarea fiind ... (vezi toată discuția)