avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare titular contract gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare titular contract gaze

Buna ziua,

Am chiriasi care imi solicita schimbarea contractului de furnizare a gazelor, pe numele lor, pt a putea beneficia la iarna de subventia de la stat. Ma puteti ajuta cu un sfat? Ce-i de facut in aceasta situatie? Se practica, sau poate ascunde urmari neplacute. Este si alta varianta?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inchirierea unei locuinte draftacristi draftacristi Buna ziua..Va urmaresc de mult timp si va admir pentru incercarea de a rezolva cat se poate multe probleme ale cetatenilor…si eu am dat multe raspunsuri ... (vezi toată discuția)
Drept de uzufruct viager ucaed ucaed va rog sa ma lamuriti si pe mn in urmatoarea problema : am vandut un imobil ;in contractul de vanzare cumparare am trecut conditia sa mi se asigure in ... (vezi toată discuția)
Ajutor in a intelege daca pot sau nu beneficia de compensatie pentru caldura ContSters172455 ContSters172455 Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati in a intelege daca pot beneficia de compensatie pentru incalzire. Datele sunt urmatoarele: 1. Locuiesc in casa cuiva ... (vezi toată discuția)