avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D

As vrea sa stiu daca pot sa infiintez un SRL-D daca am doar 10 clase. Cineva imi spunea ca trebuie sa ai studii superioare. E adevarat?
Da, se poate chiar daca aveti 10 clase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnfiintare srl-d cod caen 7430 bogdan_horea2002 bogdan_horea2002 Buna, Vreau sa infiintez un SRL-D cu asociat unic ca traducator cod 7430 si am mai multe intrebari: 1. Pot trece ca domenii secundare grupe cod caen 474 , ... (vezi toată discuția)
Cor - nivel de instruire nedefinit [?] Markx Markx COR - Nivel de Instruire - [?] Buna ziua, As dori sa angajez pe cineva fara studii superioare - de fapt nici studiile medii nu le-a terminat - pentru un ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui srl-d fetcu costel fetcu costel Buna seara, Va rog sa-mi spuneti,daca ptr.a ma incadra in programul de finantare cu 10000 euro(cf.OUG 6/2011 modificata), este obligatoriu sa am angajati ?? ... (vezi toată discuția)