avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cota participare la profit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cota participare la profit

pentru un administrator de firma , care nu este asociat dar este angajat cu CIM in functia de administrator ce variante exista de a- i acorda la sfarsitul anului cota parte din profitul firmei #-o
Cel mai recent răspuns: nicoleta_iacob , utilizator 20:12, 27 Septembrie 2011
Bonusuri sau transmiterea unor actiuni.
prin hotarare AGA pot pana la 10% din profitul firmei ca si angajat(cota de participare la profitul firmei) ......ca alta varianta de contract legala nu am gasit(contract management sau administrare) pt ca are deja CIM PE FUNCTIA DE DIRECTOR GENERAL (scuze) nu administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de director general OANA GORAN OANA GORAN este pfa consultanta dar semneaza cate in calitate de dir general. e ok sa se faca o hot a adunarii generale prin care sa-l numeasca pe x sa semneze actele in ... (vezi toată discuția)
Functia de administrator tudorache_alyna tudorache_alyna Contractul de administrare incheiat pt functia de administrator ramane in continuare valabil si nu se inregistreaza la Registrul Comertului sau se renunta la ... (vezi toată discuția)
Cand se plateste indemnizatie de administrator roxanaserban roxanaserban Buna ziua As dori si eu sa stiu cand este obligatoriu sa platesti indemnizatia de administrator sau daca calitatea de administrator intr-un SRL trebuie ... (vezi toată discuția)