avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului nerespectata de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului nerespectata de angajator

Buna ziua.
As dori va rog frumos sa stiu daca se poate intreprinde in instanta o actiune atat timp cat Fisa Postului nu a fost respectata de catre angajator.
Am fost incadrat pe o functie superioara dar niciodata nu am indeplinit fisa postului aferenta acestei functii.
Intotdeauna am indeplinit sarcinile unei functii mai mici .
Acest lucru l-am aflat studiint COR-ul si vazand intr-adevar care sant sarcinile din fisa postului cu care sant incadrat.
Este adevart ca am semnat totul in trecut fara a avea idee si fara sa-mi fie prezentat de fapt adevarul. Este vina mea dar intrebarea mea acum este ce pot face in momentul de fata cu atat mai mult cu cat functia cu care sant incadrat a fost defiintata.

Eventual poate un avocat specializat in codul muncii ma poate ajuta in vederea stabilirii unei consultante in acest sens

Multumesc anticipat

Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
az00t, utilizator
Cel mai recent răspuns: az00t , utilizator 12:31, 28 Septembrie 2011
Nimeni sa ma ajute cu un raspuns?:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii de serviciu costel58 costel58 Poate fi obligat un salariat angajat pe o functie cu nivel de studii medii sa desfasoare activitati ce presupun studii superioare avand in vedere ca este ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru o functie in cim o alta lupu_alex12 lupu_alex12 Buna seara! In fisa postului, denumirea acestuia este de programator (COR 213102), in timp ce in contractul de munca am functia / meseria de ... (vezi toată discuția)
Fisa de post - manager/ coordonator organizare rrramor rrramor Buna tuturor. De curand am fost angajata intr-un departament nou ( creat o data cu aparitia mea ) si nu am fisa de post. Prima sarcina data a fost aceea de ... (vezi toată discuția)