1. imi poate fi desfacut cel de-al doilea contract, chiar daca sunt insarcinata? Deja contabila noastra mi-a spus ca pot s-o faca daca e in interesul fundatiei.
Va poate desface contractul de munca, asa cum a spus si "elis", doar in conditiile prevazute de lege: desfiintare post, dizolvare societate, demisie sau cu acordul partilor.
2. am dreptul la doua indemnizatii de maternitate ( una pentru fiecare contract )? Si de asemenea, daca intru in prenatal, imi va merge vechimea pentru perioada de CIC la ambele contracte ?
Veti beneficia de o singura indemnizatie de maternitate, de un singur concediu de crestere si ingrijire copil si indemnizatia aferenta. Acestea nu se acorda pentru fircare contract de munca in parte. Pe aceste perioade contractele dvs sunt suspendate. Se vor considera "vechime in munca" in conditiile in care pe aceasta perioada (pana la sfarsitul concediului de crestre si ingrijire copil) ramaneti iar insarcinata si nasteti veti beneficia de aceleasi drepturi si pentru al doilea copil.