avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz un serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz un serviciu

buna ziua!am fost judecat pt abuz in serviciu si am primit o condamnare la 1 an inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de 4ani cu prezentare la serv de probatiune si sa anunt orice deplasare care depaseste 8 zile precum si inrtoarcerea.!!!am si obligatia de a plati suma de 17.000 catre o Soc Com.
1. daca exista posibilitatea gasirii unui loc de munca in conditii legale ,in afara tarii,pot sa parasesc tara?
2.ce se intampla daca eu nu dispun de suma respectiva si nici nu am bunuri mobile si imobile?#-ocum va trebui s o platesc?
Cel mai recent răspuns: raul30 , utilizator 09:54, 28 Septembrie 2011
Daca nu platiti suma respectiva, e simplu, nu veti putea fi niciodata reabilitat. Cred ca puteti parasi tara cu aprobarea celor de la serviciul de probatiune.
vreau s o platesc,dar ,momentan ,nu am posibilitatea sa achit toata suma.
oricum sunt obigat sa platesc si nici nu iau in calcul faptul de a nu plati.ma intereseaza daca se poate plati in transe sau daca se poate ajunje la o intelegere de plata.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, va rog un răspuns pentru o cunoștință condamnata ... Mihai_198131 Mihai_198131 Bună seara, va rog un răspuns pentru o cunoștință condamnata la 1 an și 6 luni închisoare, cu suspendare de 2 ani și 6 luni (dintr o prostie minora) . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua în anul 2019 am fost condamnat de judecătoria craiova ... Transil Transil Buna ziua, prin sentința pronunțată în 06.06.2019 am fost condamnat de judecătoria Craiova la un an cu suspendare pentru conducerea sub influența ... (vezi toată discuția)
Se poate parasi tara ? mriusrmg mriusrmg Ora estimata: 09:00 Complet: C.4 Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: Dosar penal nr. 1222/110/2018 Hot. 20.06.2018 În ... (vezi toată discuția)