avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensiile moldovenilor care au obtinut cetatenia romana ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensiile moldovenilor care au obtinut cetatenia romana si apoi s-au stabilit in Italia - proceduri si pasi de urmat

CA cetateana din R Moldova, obtine cetatenia romana sta in romania unde lucreaza o perioada scurta de timp si apoi pleaca la munca in Italia, unde se stabileste. Acum are dreptul de pensie. Care sunt pasii si procedura de urmat de urmat? Care este cadrul legal pe care se bazeaza obtinerea dreptului de pensie cu luarea in considerare a perioadelor de cotizare in R Moldova , Romania si Italia ?

Alte discuții în legătură

In romania este posibila tripla cetatenie? stella_87 stella_87 Sunt nascuta in Republica Moldova,In 2004 am obtinut cetatenia Romana,din anul 2008 locuiesc in Italia si am intentia de a obtine cetatenia italiana deoarece ... (vezi toată discuția)
Divort definitiv sau nu? dynu dynu Va salut pe toti, sunt un cetatean al R. Moldova, dar detin si cetatenia romana din 1996 (nascut in R. Moldova), in 1999 am incheiat o casatorie in R. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa angajez un cetatean moldovean alsantcalsan alsantcalsan Vreau sa angajez un cetatean moldovean pe o perioada de 2 luni, care ar fi procedura de angajare? Stiu ca cetatenii moldoveni au drept de sedere in Romania ... (vezi toată discuția)