avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... baza legala_contract de munca in engleza si salariu in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

baza legala_contract de munca in engleza si salariu in Euro

Buna ziua. M-am intalnit cu o situatie si as dorii sa aflu care este baza legala: O companie (multinationala), cu sediul social in Europa, sa zicem in Ungaria, isi desfasoara activitate de consultanta, cat si cea comerciala pe teritoriul Romaniei, avand birou, angajati, etc. Nu se cunoaste daca au declarat in Romania punct de lucru. Astfel, contractele angajatilor sunt facute in limba engleza, salariul fiind exprimat in Euro(???!!!). Care este baza legala pentru acesta procedura? Este posibil ca o companie, cat si un salariat, care-si desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei sa nu plateasca taxe aferente in baza vreunei intelegeri a Comunitatii Europene?

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean ue pentru ungaria DB56 DB56 Un SRL isi extinde activitatea prin livrari catre Ungaria. Este posibil sa angajeze un cetatean ceh care sa desfasoare activitate de consultanta tehnica la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa stiu daca am baza legala pentru a putea ... M.AndreeaM. M.AndreeaM. Buna ziua! As dori sa stiu daca am baza legala pentru a putea da in judecata compania pentru care lucrez. In urma cu un an de zile m-am angajat la compania ... (vezi toată discuția)
Angajare personal strain care sa lucreze intr-o terta tara (non-ue) gomadear gomadear Sunt interesat sa aflu ce prevede legislatia din Romania in vederea angajarii unei persoane straine, care sa nu activeze in Romania - deci sa nu fie nevoie de ... (vezi toată discuția)