Buna ziua , am si eu o intrebare o reclamatie la itm se poate face fara a indica numele firmei , avand doar nr de telefon al patronului.
O sa va expun pe scurt problema, unei cunostinte, s-a angajat in urma cu 6 luni la aceea firma si nici pana la ora actuala nu are contract de munca,omul a suferit un accident in urma caruia iau imputat un picior si este spital, el nu poate acum sa beneficieze de concedii medicale ,spitalizarea cica nu o plateste ca este urgenta medicala, l-am sunat personal pe acest domn si dupa numerate discuti spus sa ii faca contract de munca din urma , dar vad ca ma duce cu vorba ,stai sa vorbesc cu contabila, nu este contabila in Bucuresti , prin absurd sa zicem ca ii face contract de munca mai putem sa ducem aceea adeverinta la spital , la internare a declarat ca lucreaza dar fara contract de munca si ia zis sa aduca o adeverinta de la primarie ca nu are venituri pe care nu a dus-o inca.
Eu personal as alege alta varianta sa fac reclamatie si sa il dau in judecata dar omul nu vrea sustine ca el asa cu este cu piciorul nu poate sa se deplaseze la judecatorie ,stiu ca poate sa il reprezinte avocatul dar nu are bani de avocat.
Situatia este oricum cam incurcata , accidentul s-a produs cand el se intorcea de la servicu , dar nimeni nu mai recunoaste ca la chemat la servici si ia zis du-te acasa si vino maine dimineata.
Problema este foarte grava. Anagajatorul este clar in culpa pentru folosirea muncii la negru. Cel mai important lucru este sa fie ajutat acest om sa nu plateasca spitalizare sau alte cheltuieli. O solutie ar fi incheierea unui contract cu casa de asigurari de sanatate, ca si persoana fizica, si sa plateasca pe cateva luni in urma contributia. Nu sunt sume exagerate, oricum mult mai mici decat ar costa spitalizarea.
Daca va dori sa il dea in judecata pe angajator pentru plata unor daune va putea sa o faca si ulterior.
Din cate am inteles spitalizarea nu o va plati , ca este urgenta medicala, cat despre plata la Casa de asigurari de sanatate nu stiu daca se poate acum cand omul este deja in spital si din cate am inteles o sa ii dea vineri drumul cica ia intrebat la internare daca lucreaza si el a spus ca lucreaza fara contract de munca, el este in spital din 6 septembrie dar pe mine ma intriga ca el acum nu are dreptul la concediu medical, si pe deasupra mai are si un copil mic de 1 an si jumatate .
nu stiu numele firmei, tocmai asta este problema, dar ma gandeam sa fac o sesizare la politie , dar nu stiu daca pot eu omul este in spital nu poate face , si nici nu prea vrea sa ii faca reclamatie, dar o sa sper ca il conving pana la urma .