avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Economist-pfa
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Economist-pfa

Buna ,am urmatoarea dilema:Un economist poate sa-si infiinteze pfa si sa semneze bilant pt firmele cu CA pana in 35000eur,dar cu acest pfa poate sa tina contabilitatea si la firme cu CA mai mari si sa colaboreze cu un expert contabil pt semnarea sit.finale?Adica sa-i factureze expertului contabil(pfa,firma....)parte din servicii?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:25, 30 Ianuarie 2012
Sigur ca puteti tine evidenta contabila si colabora cu un expert contabil. Aveti un articol despre infiintarea de PFA cu activitate de contabilitate chiar aici in forum.

www.avocatnet.ro/content/art...

cum ar trebui sa "sune" (pe factura) servicul prestat pentru o societate cu o cifra de afaceri mai mare de 35000euro de catre un pfa infintat doar pe baza diplomei de economist.; dar obiectul contractului dintre cele 2 parti?

multumesc
Pe factura se poate inscrie la explicatii " C/val. servicii de contabilitate aferente lunii...".
Model de contract incercati sa gasiti in forumul "Discutii juridice".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea unui contabil IRR IRR Am infiintat o societate si as dori sa stiu daca este obligatoriu ca persoana cu care inchei contractul sau pe care o angajez sa-mi tina contabilitatea sa fie ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajare economist ioanaep ioanaep Buna ziua, este obligatoriu ca o firma sa aiba angajat economist pe firma? multumesc (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)