avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice urbanism + autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

urbanism + autorizatie de constructie

Buna ziua,

Ce acte sunt necesare pentru eliberarea unui certificat de urbanism si a unei autorizatii de construire?Documentatia poate fi depusa doar de catre proprietar?
Cel mai recent răspuns: Vasile Popa , Consultant fiscal 13:58, 28 Septembrie 2011
cel mai bine e sa va informati la administratia locala, din raza und eeste situt terenul pe care urmeaza sa construiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren de 169 de mp RO46024 RO46024 Buna ziua!Sunt un cetatean al acestei minunate tari si detin un teren de 169 de mp cu o deschidere la strada de 7,5 mp.Vreau sa beneficiez de acest teren ... (vezi toată discuția)
Eliberarea autorizatiei de constructie lotica lotica Care este termenul legal de eliberare a unei autorizatii de constructie de catre administratia locala? In baza carei legi? Daca administratia locala tot amana ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)