avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raport medical gresit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raport medical gresit

As dori sa stiu daca in cazul in care am facut o investigatie medicala la o clinica privata si am primit un raport medical care s-a dovedit ulterior eronat, as putea sa dau medicul sau clinica in judecata si ce sanse de reusita am?

Alte discuții în legătură

Raport medical gresit ZClaudiaM ZClaudiaM As dori sa stiu daca in cazul in care am facut o investigatie medicala la o clinica privata si am primit un raport medical care s-a dovedit ulterior eronat, as ... (vezi toată discuția)
Malpraxis cu urmari grave calista_me calista_me in urma cu 6 ani am avut mari dureri de cap, ca urmare am mers la neurolog care mi-a recomandat RMN la o clinica din Timisoara. Am platit RMN ( nefiind bani la ... (vezi toată discuția)
Concediul medical PoseidonL PoseidonL Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea situatie: am fost operat de 2 saptamani, iar la externare am primit un conediu medical de 21 de zile ... (vezi toată discuția)