avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... certificat de actionar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

certificat de actionar

unul din parintii mei, care sunt foarte batrani, are un certificat de actionar eliberat de [editat] Onesti, din 1996, cu un numar de 40 de actiuni. Ce putem face pentru a vinde aceste actiuni, sa le valorificam , deoarece nu a beneficiat de dividente sau un beneficiu palpabil in perioada ce a tecut de la dobandirea acestei calitati de actionar. Unde ne putem adresa in judetul Bacau pentru a vinde aveste actiuni, sau daca mai sunt valabile acum. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:38, 28 Septembrie 2011
Cel mai sigur e sa sunati la sediul firmei si aflati de la ei informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Dividente si actiuni CiobanuT CiobanuT In anul 1996 am optat pentru doua certificate de actionar la Sidex Galati , certificatele avand in total 80 de actiuni. As vrea sa stiu daca in urma ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? daniel9 daniel9 Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Am un Certificat la OLTCHIM ... (vezi toată discuția)