avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Dividente si actiuni
Discuție deschisă în Bursa de valori

Dividente si actiuni

In anul 1996 am optat pentru doua certificate de actionar la Sidex Galati , certificatele avand in total 80 de actiuni. As vrea sa stiu daca in urma privatizarii si vanzarii Sidexului catre ArcelorMittal certificatele pe care le detin mai sunt valabile si eu mai am dreptul la dividente.
Daca mai sunt valabile , cui as putea sa ma adresez pentru a intra in posesia dividentelor ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:23, 21 Februarie 2013
Pentru informatii adresati-va direct la sediul firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionari margareta16 margareta16 Eu si sotul meu am optat pentru actiuni in anul 1996 la depunerea lor in turism, la Poiana Brasov.Am primit aceste Certificate de actionar, semnate de ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar kasael57 kasael57 unul din parintii mei, care sunt foarte batrani, are un certificat de actionar eliberat de [editat] Onesti, din 1996, cu un numar de 40 de actiuni. Ce putem ... (vezi toată discuția)