avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori CERTIFICATE DE ACTIONARI
Discuție deschisă în Bursa de valori

CERTIFICATE DE ACTIONARI

Eu si sotul meu am optat pentru actiuni in anul 1996 la depunerea lor in turism, la Poiana Brasov.Am primit aceste Certificate de actionar, semnate de administratorul firmei ( pe atunci ) in persoana domnului OTILIAN NEAGOE, iar adresa firmei este : S.C. POIANA BRASOV, strada Vila Narcisa. Nu am primit niciodata dividente din 1996, pana in prezent si nici vre-o instiintare referitoare la aceste certificate de actionar si as dori sa intreb ce sa fac cu ele si la ce-mi folosesc?
Am inteles, din portalul dumneavoastra ca aceste certificate ar fi fost vandute (fara consimtamantul nostru ) unei societati (falimentare in prezent ), care se numeste S.C. PRESCOM PIATRA MARE S. A. .?
Va rog sa cercetati si sa-mi dati un raspuns la rugamintile mele.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:57, 7 Septembrie 2012
Pentru informatii contactati dumneavoatra firma respectiva si nu asteptati sa va trimita ei informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividente si actiuni CiobanuT CiobanuT In anul 1996 am optat pentru doua certificate de actionar la Sidex Galati , certificatele avand in total 80 de actiuni. As vrea sa stiu daca in urma ... (vezi toată discuția)
Certificat actionar iulian2002 iulian2002 am si eu un certificat de actionar din 1996 la scudas sa pascani. ce pot face cu el? nu am primit instiintari sau dividente de la societate.multumesc! (vezi toată discuția)
Certificat de actionar florin 30 florin 30 Buna ziua!As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu un certificat de actionar din 1996 la S.C. MOLDOMOBILA IASI pana in prezent nu am primit nici o ... (vezi toată discuția)