AndreiF a scris:
Firma nu are angajati deloc eu sunt administrator si are ca domeniu de activitate intermediere vanzari diverse... pe scurt vand anumite lucruri printr-o firma mai mare iar la finalizarea unei vanzari tai factura de comision catre firma mare.
Sunt de parere sa faceti in continuare ceea ce ati facut si sa aveti aceleasi proceduri de relationare cu firma mama.
In plus sa va mariti aria de relationare cu alte firme care au nevoie de comisionari. Schimbarea de pozitie va poate sugera avantaje dar nu e sigur ca ele nu se vor spulbera instantaneu cand ati "inchis" firma si sunteti angajat.
Imprumutul catre firma mea este facut tot de mine :) ca si persoana fizica.
Solutie devenita "clasica" pentru a beneficia de avantaje. Numai ca "inchiderea " firmei va cam incurca situatia.
Urmeaza sa inchid firma si sa devin angajat al firmei mari, masina fiind pe firma mea aici apar problemele enumerate mai sus in primul post...
O solutie este sa propuneti firmei care va angajeaza sa va "scoata basma curata" din subiectul dvs. ca sa faceti "solid pasul " catre ea. Daca nu vrea ganditi+va bine daca sa va schimbati statutul sau nu.
De cate ori un dezavantaj e major intro schimbare ma gandesc daca merita sau nu sa "fac pasul ".
Credeti ca schimbarea de statut economic va aduce avantaje nete ?
S+ar putea sa " dati vrabia din mana pe cioara de pe gard "?