avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somajul... in sesiunea a doua, a bacalaureatului!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somajul... in sesiunea a doua, a bacalaureatului!

Buna seara, somajul il mai primesc daca am dat si in sesiunea a doua( august- septembrie) bacalaureatul ? si daca "da" imi puteti spune va rog frumos pana in ce data as putea depune dosarul? astept un raspuns,multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: DydyM , utilizator 14:59, 29 Septembrie 2011
Buna seara.
Dvs. aveati obligatia depunerii documentelor in vederea obtinerii ajutorului de somaj, in termen de 60 de zile de la absolvirea liceului.
multumesc frumos pentru raspuns,dar am uitat sa mentionez ca n-am luat bacul. sau absolvirea liceului inseamna doar cele 12 clase?!
Buna dimineata!

Exact aceasta inseamna, absolvirea celor 12 clase. In maxim 60 de zile trebuia sa va inregistrati la AJOFM de care apartineti.
buna ziua,va multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj pavia pavia as dori sa stiu,daca un proaspat absolvent de liceu,are dreptul la somaj,si daca da...as vrea sa stiu care sunt demersurile pt a beneficia de acesta?va ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie de somaj daca nu dau bacalaureatul? Alexandere Alexandere Am si eu o intrebare,am terminat de curand liceul \\"12 clase\\" si m-am inscris la bac,dar nu cred ca doresc sa dau bacul anul acesta.Intrebarea este daca nu ... (vezi toată discuția)
Absolvire liceu, drept la somaj Tarzan2012 Tarzan2012 Zilele astea am vazut la televizor ca multi liceni care au dat BAC-ul nu au reusit sa-l ia. Aceia care [b]nu[/b] au luat bac-ul,sunt considerati ca absolventi ... (vezi toată discuția)