avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN Agent de Emigrare?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN Agent de Emigrare?

Buna seara,

As avea doua intrebari:

1. As dori sa aflu daca exista un cod CAEN pentru Agenti de Emigrare sau o categorie sub care ar putea sa fie inclusa aceasta meserie;
2. Avand dubla nationalitate (Australiana si Romana), fiind Agent de Emigrare Australian inregistrat de Departamentul de Emigrari din Australia si lucrand pentru firma mea propie care este inregistrata in Australia, as avea dreptul sa-mi profesez meseria pentru perioadele in care ma aflu in Romania ?

Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 05:41, 29 Septembrie 2011
Buna dimineata!

1. Cod CAEN principal 7490 - Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a.
2. Puteti sa va desfasurati activitatea independent, infiintand un PFA. Cu documentele din Australia, nu puteti activa pe teritoriul Romaniei.
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare cod caen Lioredana Lioredana Ma puteti ajuta cu incadrarea in cod caen a unei activitati care nu are inca meseria inregistrata in COR? Respectiv consultant in babywearing (activitate de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare obiect de activitate ca persoana fizica autorizata Arhivist Arhivist Am o mare nelamurire in legatura cu codul CAEN, respectiv ce pot sa aleg la inregistrarea ca PFA. Am pregatire, specializare si experienta profesionala in ... (vezi toată discuția)
Cod caen impresariat artistic freenicos freenicos Va rog mult sa ma sfatuiti in ce cod caen se incadreaza activitatea de impresariat artistic.Avem deja societate si vrem sa adaugam si aceasta activitate. sa ... (vezi toată discuția)