avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa bani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa bani

salut.am predat o suma de bani la contabilitate ,unuia dintre patroni,dupa program,mi-a dat un ordin de incasare semnat de el ,l-am inminat clientului ,iar dupa un timp nu se gasesc acei bani,patronii (3 la numar) acuzandu-ma ca i-as fi luat eu ,ceea ce este complet fals.Lucrez in vanzari si m-au trimis si acasa pentru acest motiv....Sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac in aceste conditii eu fiind complet nevinovat...
Cel mai recent răspuns: dragos215 , utilizator 16:04, 23 Noiembrie 2011
Aveti vreo dovada ca ati predat acei bani la contabilitate?
este ordinul de incasare pe care l-am predat la casierie,dar am fost refuzat cand am cerut o copie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat? MAVERICK2011 MAVERICK2011 Pe scurt relatez ce am patit: Am colaborat cu o firma in calitate de contabil,la sediul acesteia, in program part-time.Pe parcursul colaborarii au existat ... (vezi toată discuția)
Casier asociatie proprietari rocs rocs buna ziua. as dori sa stiu ce atributii are casierul intr-o asociatie de proprietari. Ce acte intocmeste casierul. multumesc! (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma! Just_Us Just_Us Am 23 de ani si lucrez la o firma care se ocupa cu automate de cafea, dar de 1 luna incoace mi s-a zis ca ar trebui sa dau la firma 7000 de lei, precum ca ... (vezi toată discuția)